Yeni “Corolla” Toyota Plazalarında!


Efsane Corolla, kasa ile satış rekorları kıran vedünyada en çok tercih edilen otomobili olanToyota Corolla yenilenerek piyasaya sunuldu.Merakla beklenen yeni Corolla Temmuz 2013ayının ortalarında satışa sunularakmeraklılarının ilgi odağı haline geldi.
Yeni Corolla önceki modellerinde farklı bir imaja bürünerek, farkını da gösterdi. Ayrıca teknik ve donanımsal özellikleriyle de otomobilmeraklılarının ilgisini çekmekte.
Yeni Corolla modelinin ilgi çeken özellikleri arasında;
4216_2014_corolla
*Direksiyondan ayarlanabilir kumanda,
*Multimedya özellikli dokunmatik ekran,
*Geri dönüş kamerası,
*Akıllı park destek sistemi (SIPA),
*Otomatik dual zone-çift bölgeli klima sistemi,
*Follow me home özelliği,
*Otomatik far yanma ve yıkama sistemi,
*Hız sabitleme ve bir çok özellikler bulunmaktadır.
Yeni Toyota Corolla; otomatik ve manuel vites seçeğinin yanı sıra dizel ve benzinliği seçeneği de sunmaktadır. Yeni Corolla; 1.33 Life, 1.6 Active, 1.6 Active Multidrive S, 1.6 Advance, 1.6 Advance Multidrive S, 1.6 Premium, 1.6 Premium Multidrive S benzinli model seçeneklerinin yanı sıra; 1.4D-4D dizel motor model seçeneği de sunmaktadır. Yeni Corolla modellerinde dokuz farklı renk seçeneği de sunularak kişisel tercihlerin çeşitlenmesini sağlamış. Yeni Corolla fiyatlarına gelecek olursak; en düşük model fiyatı 45.400TL’den başlamakta en yüksek full donanımlı model fiyatı olan 62.900TL’ye kadar çıkmaktadır. Dizel modellerinde bu fiyatlar 58.900TL ile 71.600TL arasında değişmektedir. (2013 Temmuz ayı fiyatları)
Sonuç olarak; Yeni Corolla yenilenen dış donanım ve teknik özellikleriyle müşteriyi cezbetmektedir.
4216_yenicorolla

0 yorum: