Hitleap İle Kazan


İnternette dolanırken HitLeap diye bi siteyi görmüştüm sonrasındada Taribat.Com ‘da da konusunu görünce kullanmaya başladım sistemin işleyişini kısaca anlatmak gerekirse;
Siteye üye olduktan sonra Traffic Exchane yerine gelerek dakikalar kazanıyorsunuz bu dakikaları paraya çevirme şansınız var veya istediğiniz 3 web sayfasına hit kazandırabiliyorsunuz. Tabi 3 taneyle başta sınırlı daha fazla web sitesini kaydettirmek istiyorsanız para ödemek zorundasınız. Sistem size bir bot indirmenizi öneriyor botu indirdiğiniz zaman %20 daha fazla dakika kazanabiliyorsunuz.
Dakikalarınız Pazartesi günleri paraya çevrilmektedir. Yani hemen paraya dönüşmüyor ve dakikalarınız hemen hesaba geçmiyor 1-2 dakika içinde geçiyor ondan dolayı korkmayınız. Bu arada 518 dakika  1.4€tekabul ediyor ve hesabınızda 5€ üstünde bir para olduğunda paypal üzerinden parayı paypal hesabınıza isteyebiliyorsunuz bu işlemde dediklerine göre 1 haftayı alıyormuş. Neyse kısa bi şekilde tanımını yaptığımıza göre aşağıda resimlerle nasıl üye olup para kazanabilceğinizi anlattım şimdiden sizlere iyi para kazanmalar :)

0 yorum: