Fenerbahçe-Trabzonspor Maçı


Fenerbahçe Trabzonspor Maçı İzle. ATV'de Canlı İzle
Ziraat Tükiye Kupası Final maçındaFenerbahçe-Trabzonspor karşı karşıya gelecek...
Türkiye Kupasında 22 Mayıs 2013 tarihinde oynanacak final maçına ilk olarak Trabzonspor ikinci olarak ise Fenerbahçe adlarını yazdırdı. 
Ziraat Tükiye Kupası Final maçında Fenerbahçe-Trabzonspor karşı karşıya gelecek. İki takımda tatillerine kupa alarak çıkmak istiyor. Zevkli geçmesi beklenen maç Ziraat Türkiye Kupası finali çarşamba günü 20.45'de başlayacak. Bu önemli karşılaşma Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşmanın hakemi de belli oldu. Karşılaşmayı tecrübeli hakem Fırat Aydınusyönetecek.
22 Mayıs Çarşamba günü Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda saat 20.45'te başlayacak olan karşılaşma ATV kanalından canlı olarak ekranlara gelecek.
Takımlar: Fenerbahçe-Trabzonspor
Yer : Ankara 19 Mayıs Stadyumu
Saat: 20.45  Tarih: 22 Mayıs Çarşamba
Kanal: ATV
Alper Potuk Süprizi
Galatasaray, Alper Potuk ile görüştüğünü borsaya bildirdi ancak Fenerbahçe Kulübü, Eskişehirsporlu oyuncu Alper Potuk'u renklerine bağladı.
Eskişehirspor'un başarılı orta saha oyuncusu Alper Potuk Fenerbahçe ile anlaştı. Eskişehirspor Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz'ın doğruladığı transfer için Fenerbahçe 6 milyon 250 bin euro ve Orhan Şan ile Henri Bienvenu'yü Eskişehirspor'a vermeyi kabul etti.
Dün Galatasaray tarafından borsaya bildirilen Alper Potuk transferi için atağa geçen Fenerbahçe sürpriz bir teklifle oyuncuyu renklerine bağladı. Fenerbahçe, Alper Potuk'un transferi için Eskişehirspor yönetimiyle masaya oturdu. Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, dün prensipte anlaşmaya vardıkları Galatasaray için söz verdiklerini Başkan Aziz Yıldırım'a iletti. Yıldırım ise transfer için tekliflerini sundu ve uzun süren pazarlığın ardından Alper Potuk transferi tamamlandı.
Eskişehirspor Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz tarafından yapılan açıklamada Alper'inFenerbahçe'ye transfer olduğu açıklandı. Fenerbahçe anlaşma gereği gen oyuncu için 6 milyon 250 bin Euro ile Orhan Şam ve Henri Bienvenu'yü verecek.
Başarılı oyuncunun ise bugün İstanbul'da bir düğüne katıldığı ve yarın menejeri ve kulüp yöneticileriyle masaya oturacağı öğrenildi.

0 yorum: